Om os

Om Revisions-Centret ApS

Revisions-Centret blev startet den 1. januar 2013 af registreret revisor Brian Vahlkvist. Brian fungerer som daglig leder for personalet og rådgiver for vores kunder. I 2020 er virksomheden blevet omdannet til selskab. Brian Vahlkvist er fortsat ejer og daglig leder. 

Hos Revisions-Centret ApS bestræber vi os i at udvikle og rådgive din virksomhed således, at du kan opnå bedre resultater eller løse dine daglige udfordringer. Vi fungerer som en samarbejdspartner på sidelinjen, der er klar til at give din virksomhed en sparring, der skaber værdi for dig.

Vi er specialister i administration, bogføring, revision og skatterådgivning. Hos Revisions-Centret ApS handler ovenstående områder ikke kun om regnskab og de tilhørende lovkrav, men i lige så høj grad om kunden og det menneske der er bagved.

Revisions-Centret ApS’ byggesten for vores tilstedeværelse og forretningsgrundlag er baseret på vores kerneværdier:

Kunden i centrum

Som kunde hos Revisions-Centret ApS kan du forvente kompetente medarbejder, der er klar til at give en rådgivning og sparring målrettet til din virksomheds behov. Vi arbejder i et arbejdsmiljø med højt til loftet, hvilket skaber plads og rummelighed til hver enkelt kundes udfordringer.

Fleksibel arbejdsgang

Hos Revisions-Centret ApS er dette en vigtig force for vores eksistens. Vi arbejder i fleksible teams, hvilket gør vi hurtigt kan tilpasse til anden medarbejder eller tilføje en medarbejder på opgaven, så vi holder tidsplanen i forhold til den aftalt deadline.

Kvalitet i højsæde

Vi arbejder effektivt med tidsvarende it-værktøjer, der sikrer høj hastighed uden, at kvaliteten bliver svækket. Du kan forvente gennemarbejdede regnskaber, der alle har været igennem vores interne kvalitetskontrol.

Personligt samarbejde

Vi bestræber os på, at skabe de bedste forudsætninger for et tæt samarbejde. Vi skaber personlige relationer til vores kunder og deres virksomhed, som er grundlæggende for et godt samarbejde både nu og i fremtiden.

Bliv ringet op

Ring mig op

Revisions-Centret ApS | Erantisvej 53 | 4700 Næstved | Tel +45 55 34 46 61 | mail@revisions-centret.dk | CVR 41578513