Om os

Om Revisions-Centret Næstved

Revisions-Centret blev startet den 1. januar 2013 af registreret revisor Brian Vahlkvist. Brian fungerer som daglig leder for personalet og rådgiver for vore kunder.

Hos Revisions-Centret bestræber vi os i, at udvikle og rådgive erhvervsdrivende til at de kan opnå bedre resultater eller løse deres daglige udfordringer. Vi fungere som en samarbejdspartner på sidelinjen, der er klar til at give din virksomheden en sparring der skaber værdi for dig.

Vi er specialister i administration, bogføring, revision og skatterådgivning. Hos Revisions-Centret handler ovenstående områder ikke kun om regnskab og de tilhørende lovkrav, men i lige så høj grad om kunden og det menneske der er bagved.

Revisions-centrets byggesten for vore tilstedeværelse og forretningsgrundlag er basseret på vores kerneværdier:

Kunden i centrum

Som kunde hos Revisions-Centret kan du forvente kompetente medarbejder, der er klar til at give en rådgivning og sparring målrettet til din virksomheds behov. Vi arbejder i et arbejdsmiljø med højt til loftet, hvilket skaber plads og rummelighed til hver enkel kundes udfordringer.

Fleksibel arbejdsgang

Hos Revisions-Centret er dette en vigtig force for vores eksistens. Vi arbejder i fleksible teams, hvilket gør vi hurtigt kan omstille klienter til anden medarbejder eller tilføje medarbejder på opgaven, så vi holder tidsplanen i forhold til aftalt deadline.

Kvalitet i højsæde

Vi arbejder effektivt med tidsvarende it-værktøjer, der sikre høj hastighed uden at kvaliteten bliver svækket. Du kan forvente gennemarbejdede regnskaber, der alle har været igennem vore interne kvalitetskontrol.

Personligt samarbejde

Vi bestræber os på, at skabe de bedste forudsætninger for et tæt samarbejde. Vi skaber personlige relationer til vore kunder og deres virksomhed, som er grundlæggende for et samarbejdet i nuet og i fremtiden.

Bliv ringet op

Ring mig op

Revisions-Centret | Erantisvej 53 | 4700 Næstved | Tel +45 55 34 46 61 | mail@revisions-centret.dk | CVR 19723402